Bli en del
av vårt TEAM

Ring oss

090-12 22 66

Gå med oss!

Arbeta hos oss

Här hos Sundins Assistans är personalen viktig. Vi vill att du som medarbetare ska få alla förutsättningar att utföra ett bra jobb och trivas hos oss.

Du får goda anställningsvillkor i ett kollektivavtal genom Fremia. Vi gör kontinuerligt utredningar i din arbetsmiljö och erbjuder årliga medarbetarsamtal. Vi värnar om din hälsa och erbjuder därför massage till ett kraftigt reducerat pris samt ett stort årligt friskvårdsbidrag.

Utvecklas

Våra kunder är beroende av dig och eftersom du är deras trygghet så har du ett stort ansvar. När vi söker en ny medarbetare till vårt team lägger vi stor vikt vid att du vill göra gott och har hjärtat på rätt ställe. Som personlig assistent övar du dig på att vara lyhörd, flexibel och att sätta en annan människas behov före dina egna. Du får ofta mycket tillbaka i form av erfarenheter och personlig mognad.

Skicka in en spontanansökan

Ansökningsformulär

Fyll i formuläret och skicka in, så kontaktar vi dig om din profil skulle passa i vår verksamhet. Du är varmt välkommen med din ansökan.

    Allmän intresseanmälanAnnonsID på arbetsförmedlingenHeltidDeltidExtra vid behov

    Gå med i vårt växande företag!

    Vi står för mångfald och bemöter alla med samma respekt och möjlighet att förenkla sin vardag.

    Våra kunders förtroende vilar på dina axlar, och som deras pålitliga stöd har du ett betydande ansvar. När vi rekryterar nya medarbetare till vårt team prioriterar vi att du är motiverad att göra gott och att ditt hjärta är på rätt plats.